divendres, 17 de gener del 2020





"TROLLHUNTERS",  
de GUILLERMO DEL TORO I DANIEL KRAUS, 
NOVA NOVEL·LA DEL CLUB DE LECTURA




Avui, divendres 17 de gener, hem repartit la 3a lectura del club amb un èxit inimaginable. Per un costat sap greu -li deia a una companya de l'institut- perquè alguns nois i noies hauran de compartir la novel·la per tal que tothom qui ho desitja pugui llegir-la, però per un altre costat m'alegra perquè això vol dir que tenim unes noves generacions lectores i això és molt esperançador.

"Trollhunters" tracta d'un noi de quinze anys que troba un talismà que el converteix en un guerrer caçador de trolls i descobrirà que n'hi ha de bons i de dolents, i que n'hi ha que volen escapar de les terres fosques per acabar amb la pau i conquerir el món. També que els monstres estan per tot arreu, que ens troben suculents i que tenen una fam monstruosa!!!

Guillermo del Toro és conegut per les seves elogiades pel·lícules, com ara "El laberinto del fauno", "Hellboy" i "Pacific Rim". També és l'autor de "Nocturna", una trilogia de novel·les de terror amb gran èxit de vendes. Daniel Kraus és l'autor guardonat dels llibres "Scowler" i "Rotters", i ha dirigit sis llargmetratges.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada