dimarts, 12 de juny del 2018


EL NOSTRE INSTITUT PARTICIPA A LA JORNADA DE CLOENDA DELS CLUBS DE LECTURA DE SECUNDÀRIA



El divendres 25 de maig 210 alumnes de diferents instituts de l'Alt Empordà es van trobar a La Cate de Figueres per celebrar l'acte de cloenda dels Clubs de Lectura de Secundària, organitzat pels Serveis Educatius de l'Alt Empordà. 

Aquest acte, que es ve duent a terme des de fa tres anys,  enguany va comptar amb la presència de l'escriptora Maite Carranza, autora d'una de les novel·les del nostre club aquest curs. Tres alumnes de diferents instituts van fer la presentació i de seguida va iniciar-se  la seva conferència duia el títol "Els meus amics, els llibres" on va fer una repassada a la seva experiència com a autora. En finalitzar, els alumnes van poder fer-li preguntes sobre les diferents obres llegides de l'autora.

Per a concloure l'acte es va realitzar una activitat en petits grups al parc bosc. Cada grup estava format per parelles de diferents instituts i un dinamitzador triat entre els alumnes més grans. L'activitat consistia en petites participacions on cada alumne explicava el que desitjava sobre la seva experiència al club de lectura del seu institut i parlava de les lectures que més li havien agradat. S'acabava establint un petit debat que es va valorar molt positivament, tant per part dels alumnes com dels professors, en acabar la jornada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada