dijous, 15 de febrer del 2024

SESSIONS DEL 2n TRIMESTRE

Deu n'hi do quantes sessions que hem hagut de fer amb l'èxit de les lectures d'aquest trimestre! Aquesta setmana hem acabat amb la d'"Àunia" d'Ivan Vera, que hem comentat a l'aire lliure aprofitant el bon temps i les fantàstiques característiques del nostre pati. Ha estat una novel·la històrica que ha agradat molt per les aventures i valentia de la protagonista, però també (segons els lectors) per les referències a altres lectures i pel·lícules que sens dubte tenia l'autor al cap. 

També hem acabat fent tres sessions d'"El nen que volia matar" i la veritat és que a vegades es pot treure molt de suc d'una novel·la que no acaba de convèncer. Potser a l'autora no li hauria agradat gaire sentir alguns comentaris, tot i que també n'hi van haver de bons. També van ser unes sessions una mica diferents perquè no només vam parlar, aquest cop també va tocar escriure una mica, tot i que poques ratlles, no us espanteu!!!

I ara acabarem de recollir els llibres que falten sense adormir-nos, que no ens n'adonarem i ja tindrem aquí els lots del 3r trimestre que vénen amb una sorpresa, ja ho veureu!!!



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada