dilluns, 3 de novembre del 2014

Primera sessió, 29 d'octubre

El dimecres 29 d'octubre vam encetar les sessions del Club de lectura del curs 2014-2015 amb unes lectures entorn del tema dels difunts, en anglès, català i castellà.

La tarda va començar amb un taller de maquillatge de calaveres, a càrrec de Xixon Heras i alguns alumnes del batxillerat d'Arts Escèniques. Altres professors i professores es van encarregar de la decoració de l'aula on es va desenvolupar la sessió, que es va ambientar amb espelmes i altres elements referents a la mort.

La lectura del text en anglès, "A ghost in love", va anar a càrrec d'uns alumnes de 4t d'ESO, que, ajudats per la Minerva Terrades, van escenificar la historieta.

Els tres textos en català, dos de Ramon Solsona i un de Baltasar Porcel, també van ser llegits per alumnes de 4t i el text en castellà, el conte "El monte de las ánimas", de Gustavo Adolfo Bécquer, per alumnes de 2n B de batxillerat.

Vam comptar amb una assistència nombrosa i, en acabar, alguns alumnes es van quedar a fer un piscolabis.

A la presentació que teniu a sota, podeu veure algunes imatges de la sessió.

El professorat que hi va participar va ser Minerva Terrades, del departament d'anglès; Anna Gasull, Lourdes Godoy, Xixon Heras i Carme Ramió, del departament de català, i Ana Carretero, Íngrid Martínez i Ángel Rico, del departament de castellà. La professora Irantzu Pérez no hi va poder assistir per indisposició.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada